Op zoek naar bijlessen biologie?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijlessen biologie bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij kunnen u een oplossing aanbieden door een ervaren en gediplomeerd studiebegeleider aan te bieden voor bijlessen biologie. Zowel de plaats van de bijlessen als de frequentie van de bijlessen komt u overeen met de geselecteerde docent: dit kan zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf!

U een oplossing aanbieden binnen de week na uw aanvraag voor bijlessen biologie is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Er zal altijd beroep worden gedaan op gediplomeerde bijlesleerkrachten in de nabijheid van uw woonplaats.

Bijles bij bijleskantoor StudieCo: wat zijn de voordelen?

  • Gediplomeerde bijlesleerkrachten
  • Bijles aan huis of op locatie
  • Permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties

U kan rechtstreeks met ons in contact komen via het telefoonnummer 0498/103.310, per mail op info@studieco.be of met het contactformulier op deze website. Een medewerker van Bijleskantoor StudieCo zal u als student, leerling of ouder dan bijstaan met al uw vragen rond huiswerkbegeleiding biologie.