Op zoek naar bijlessen Frans?

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Voor bijlessen Frans bent u bij bijleskantoor StudieCo aan het juiste adres! Wij kunnen u een oplossing aanbieden door een ervaren en gediplomeerd studiebegeleider aan te bieden voor privaat onderwijs Frans. Zowel de plaats van de bijlessen als de frequentie van de bijlessen komt u overeen met de geselecteerde huiswerkbegeleider: dit kan zowel op het kotadres, bij de student/leerling aan huis of bij de bijlesleerkracht zelf!

U een oplossing aanbieden binnen de week na uw aanvraag voor privaat onderwijs Frans is waar Bijleskantoor StudieCo naar streeft! Er zal altijd beroep worden gedaan op gediplomeerde studiebegeleiders in de nabijheid van uw woonplaats.

Wat kan bijleskantoor StudieCo u bieden?

  • Gekwalificeerde en ervaren leerkrachten
  • Studiebegeleiding aan huis of op locatie
  • Permanente werking ook in het weekend of tijdens de schoolvakanties

U kan rechtstreeks met ons in contact komen per mail op info@studieco.be, met het contactformulier op deze website of via het telefoonnummer 0498/103.310. Een medewerker van Bijleskantoor StudieCo zal u als student, leerling of ouder dan bijstaan met al uw vragen rond studiebegeleiding Frans.